UPORABNIKI VDC SAŠA NAVDUŠENI NAD KEGLJANJEM

UPORABNIKI VDC SAŠA NAVDUŠENI NAD KEGLJANJEM

UPORABNIKI VDC SAŠA NAVDUŠENI NAD KEGLJANJEM

V četrtek, 30.6.2022 je na kegljišču v Šoštanju, potekalo tekmovanje v kegljanju za odrasle osebe z motnjo v telesnem in duševnem razvoju (Uporabniki VDC SAŠA), ki ga je organiziral Kegljaški klub Šoštanj v sodelovanju z Varstveno delovnim centrom SAŠA (VDC SAŠA). Na tekmovanje so se uvrstili tisti moški in ženske, ki so na rekreaciji, prav tako na kegljišču v Šoštanju, v mesecu maju in juniju pokazali največ.

Tekmovanje je potekalo v treh krogih (skupaj 6 tekmovalcev in 6 tekmovalk), in sicer za moške na 1. in 2. stezi ter za ženske na 3. in 4. stezi. Tekmovalci in tekmovalke so kegljali 2x15 lučajev na polno, po prvem odigranem setu so zamenjali stezo.

Najboljši med moškimi je bil Lovro Mešič s 104 podrtimi keglji, drugo mesto je zasedel Marko Grudnik s 100 podrtimi keglji in na tretje mesto se je uvrstil Josip Tutić z 99 podrtimi keglji.

Najboljša med ženskami je bila Irena Tutić s 109 podrtimi keglji, drugo mesto je zasedla Klavdija Požin s 107 podrtimi keglji in na tretje mesto se je uvrstila Barbara Škoflek s 102 podrtima kegljema.

Najboljši trije, tako v moški kot v ženski konkurenci, so bili za svoj uspeh nagrajeni z medaljami.

Kako malo je potrebno, da si srečen.

        REZULTATI

       VIDEO 30.6.2022