Uspešne priprave za novo sezono

Uspešne priprave za novo sezono

V času pred novo tekmovalno sezono se člani kluba odpravimo na vsakoletne priprave ob morju. Tako kot predhodne, smo tudi letošnje pripravili v Strunjanu, kjer imamo vse pogoje za vadbe. Na pot smo se odpravili v petek po deseti uri. Pot nas je vodila najprej v Novo Gorico, kjer smo se udeležili tradicionalnega turnirja,ki ga prireja domači kegljaški klub.

Rezultati posameznikov so bili dobri, lahko bi rekli boljši od lanskih, pa tudi ekipni rezultat je bil presenetljivo visok - za prvo ligo (ha,ha, ha). Če bi fantje le obdržali to formo, potem se nam ni bati za dobro uvrstitev v novi tekmovalni sezoni. Po končanem turnirju smo se odpravili v mesto priprav. Zelo dobro razpoloženi smo se ustavili pred hotelom Oleander, kjer smo odložili svojo prtljago. Po prijavi, smo se dobili pred hotelom, zaradi vročine se odžejali in odšli proti obali. Tokrat se fantje niso vrgli v morje saj je nekoliko močneje pihalo. Zadovoljni z prizoriščem priprav smo se odpravili nazaj v hotel, kjer nas je čakala zelo okusna večerja. Ko so fantje napolnili svoje lačne želodčke smo se zbrali na terasi hotela, se dogovorili za delo jutrišnjega dne, potem pa so fantje dobili prosto do 22 ure. Nekateri so se odpravili na sprehod, drugi pa so se zbrali v recepciji hotela in si ogledali košarko oziroma so igrali karte do poznih jutranjih ur. Nekaj fantov pa se je takoj odpravilo na zaslužen počitek.

Sobotno bujenje je potekalo med 6 in 7 uro za nekatere pa celo okoli 8 ure. Še pred zajtrkom so fantje odigrali balinarsko srečanje, ki pa ni preneslo novega zmagovalca. Ta dan sta zmagovala stara prvaka – se ve, to sta Hinko in Laci. Po okusnem zajtrku smo se odpravili na različne aktivnosti. Eni so se odločili za kolesarjenje, drugi za odbojko na mivki, tretji pa za plavanje v toplem morju. Čas je hitro mineval, sonce pa neizmerno » žgalo ». Po končani rekreacijah smo odšli nazaj v hotel, kjer smo napolnili naše lačne želodčke. Med kosilom smo žrebali ekipi, ki se bosta pomerili med sabo. Tokrat ne v balinanju, ampak v kegljanju- saj zato smo odšli na priprave a ne? Na kegljišče v Izolo smo se odpravili takoj po kosilu, zato so morali prvi pari igrati z polnimi želodci- so saj imeli razloge za slabše rezultate(ha,ha,ha). Tri ure po začetku tekmovanja, smo nestrpno čakali na rezultate ekip. Skupni seštevek zmagovalne ekipe je presegel vsa pričakovanja našega trenerja, pa tudi poražena ekipa je dosegla rezultat, ki bi jim ga lahko za videla marsikatera drugo ligaška ekipa. Precej utrujeni smo se odpravili nazaj v Strunjan, kjer so fantje pred večerjo še odigrali balinarsko tekmo. Po večerji so dobili prosto, vsi pa smo si ogledali košarkaško tekmo in navijali za naše. Sledi počitek do 7ure zjutraj. Nedeljsko jutro je bilo sončno in toplo primerno za plavanje, igranje odbojke, malega nogometa in balinanje, kjer smo po dolgem času dobili nova zmagovalca. Fantje so se po lovljenju na travi in mivki odšli še na kopanje, ki ni trajalo dolgo. Čakalo nas je še kosilo in odjava v hotelu ter naporna vožnja domov k družinam. Tudi njim gre zahvala, da so »pobje« lahko odšli od doma, žene po so se lahko odpočile od tečnih »dedov«. Hvala vam še enkrat. Enako pričakujemo, da boste storile tudi prihodnjo sezono.

Uprava kluba je z delom in namenom priprav zelo zadovoljna, nekoliko manj pa so bili tisti, ki jih je delo popolnoma izčrpalo, a kljub temu so bili sklepčni, da gredo na priprave tudi prihodnjo sezono- če bo to mogoče. Člani uprave upajo, da bodo sponzorji prispevali svoj delež tudi naslednje leto. HVALA VSEM , KI STE OMOGOČILI TE PRIPRAVE.