XVIII. PRVENSTVO KEGLJAŠKE LIGE ZVEZE OTS CELJE 2023

XVIII. PRVENSTVO KEGLJAŠKE LIGE ZVEZE OTS CELJE 2023

XVIII. PRVENSTVO KEGLJAŠKE LIGE ZVEZE OTS CELJE 2023

V petek, 6.1.2023 s pričetkom ob 15.00 uri, je v Slovenskih Konjicah potekalo XVIII. Prvenstvo kegljaške lige Zveze OTS Celje za moške - posamezno. Na to zanimivo tekmovanje, na katerem imajo pravico nastopa le tekmovalci, ki nastopajo v kegljaški ligi Zveze OTS Celje, se je prijavilo 20 tekmovalcev. KK Konjice je prijavil 8 tekmovalcev, KK LJUBNO G.K.E. je prijavil 5 tekmovalcev, KK KOMCEL je prijavil 3 tekmovalce in po 2 tekmovalca sta prihajala iz KK PIVOVARNE LAŠKO in KK ŠOŠTANJ.

Sam začetek tekmovanja je napovedal, da se bodo morali tekmovalci za najvišja mesta kar pošteno potruditi, saj je kar dvema domačima tekmovalcema iz Slov. Konjic, uspelo podreti lepo število kegljev. Marjan Grosman (596) in Blaž Fideršek (588) sta do konca tekmovanja ostala na prvih dveh mestih, saj nikomur ni uspelo izboljšati njihova rezultata. S tretjim mestom se je spogledovalo kar nekaj tekmovalcev in najbolj zbran med vsemi je bil prav tako tekmovalec iz Slov. Konjic, Žarko Vogrin, ki je uspel na zadnji stezi podreti 160 kegljev in tako zasluženo osvojiti 3. mesto s 572 podrtimi keglji.

V finale prvenstva Zveze OTS Celje (kvalifikacije za DP), ki bo potekalo 11. februarja 2023 (Slov. Konjice) in 12. februarja 2023 (Šoštanj), se je uvrstilo 16 najboljših tega dne in 16 tekmovalcev, ki tekmujejo v državni ligi KZS - KIRBIŠ Franc, GMAJNER Stane, PEPERKO Aleš, PEČNAK David, KONJUCI Osman, MIJOVIĆ Tadej, HRASTNIK Boštjan in FIDERŠEK Andrej (vsi KK Konjice), JAKOPOVIČ Alojz, JAZBINŠEK Aleš, VODEB Alojz in MILAČ Tomaž (vsi KK PIVOVARNA LAŠKO), HASIČIĆ Rasim, PETROVIĆ Pavle, PINTARIČ Sebastijan in SEČKI Roman (vsi KK ŠOŠTANJ).

 

       XVIII. PRVENSTVO KEGLJAŠKE LIGE ZVEZE OTS CELJE 2023 - RAZPIS

       XVIII. PRVENSTVO KEGLJAŠKE LIGE ZVEZE OTS CELJE 2023 - RAZPORED

       XVIII. PRVENSTVO KEGLJAŠKE LIGE ZVEZE OTS CELJE 2023 - REZULTATI

 

      VIDEO KK KONJICE 6.1.2023