MORAVSKE TOPLICE 2019 KONDICIJSKE PRIPRAVE

MORAVSKE TOPLICE 2019 KONDICIJSKE PRIPRAVE

FOTOREPORTAŽA S KONDICIJSKIH PRIPRAV – MORAVSKE TOPLICE 2019

Tudi v letu 2019 smo se kegljači iz Šoštanja odločili, da se zberemo skupaj na kondicijskih pripravah pred pričetkom nove tekmovalne sezone. Tokrat nas je pot vodila v nasprotno smer kot zadnja leta, in sicer Strunjan in Primorsko smo enkrat za spremembo zamenjali za Prekmurje in zdravilišče v Moravskih Toplicah. Glede na vremensko napoved je bila ta naša odločitev kar pravilna, čeprav se znamo imeti tudi ob bolj mokrem vremenu super lepo. Tudi letos ni bilo nič drugače. Pred prihodom na našo izbrano lokacijo smo se udeležili turnirja poletnega prehodnega pokala KK Radenska v Radencih. Na kegljaške steze so prvi stopili Pavle Petrović, Rasim Hasičić, Vlado Križovnik in Roman Sečki… zato so tudi prvi jedli. S podiranjem kegljev so nadaljevali: Božo Ognjenović, Emil Šehič, Brane Arnuš in Jože Sotler…in zaključili Darko Jug, Bogdan Kompari, Leopold Fidej in v »repesažu« Vlado Križovnik.

Po pogostitvi smo s polnimi želodci pot nadaljevali do Moravskih Toplic, kjer smo prevzeli sobe v Termah Vivat. Zaradi napovedanih večernih padavin so bile vse aktivnosti na prostem odpovedane in pred večerjo smo se zaradi varnosti pred dežnimi kapljami raje zadržali kar pod streho. Igranje biljarda je bila za nas neka nova preizkušnja in smeha ob igranju ni manjkalo. Večina kegljačev je prikazala zelo solidno znanje zadevanja krogel in lukenj, ko bi le tako bilo tudi na kegljaških stezah v prihajajoči novi tekmovalni sezoni s to razliko, da je/bo potrebno luknje zamenjati s keglji. Pred večerjo je bilo nekaj časa tudi za kopanje v bazenu s toplo vodo, prav tako tudi v olimpijskem bazenu na prostem. Tisti bolj pogumni so se namakali tudi po večerji, ostali smo izkoristili čas za nočni sprehod. Dan smo zaključili z ogledom nogometne tekme med Slovenijo in Poljsko in ob zmagi naših nogometašev je bilo naše veselje nepopisno. Skupaj smo se veselili kot majhni otroci, ko jih obdariš s čokolado ali bombonom. 

Naslednji dan smo se po zajtrku odpravili na jutranji sprehod do Term 3000, se okrepčali z jutranjo kavo in se napotili na odbojkarsko igrišče ob zunanjem bazenu. Vreme nam je bilo še kar naklonjeno, med igranjem tu in tam kakšna dežna kapljica, vendar do kosila je vreme nekako zdržalo. Po kosilu je sledilo balinčkanje in nadaljevanje igranja odbojke na mivki. Dva rahlo utrujena oz. »poškodovana« kolega kegljača sta raje igrala šah. Po kar napornem ritmu igranja odbojke se je zelo prilegla osvežitev ob pijači in kopanje v bazenu še pred večerjo. Večerni termin smo ponovno preživeli ob gledanju nogometne tekme, tokrat med Srbijo in Portugalsko. 

Zadnji, tretji dan druženja smo takoj po zajtrku izpraznili sobe, se napotili na odbojkarsko igrišče in nadaljevali aktivnosti do kosila…naše noge so postajale že kar težke in marsikdo izmed nas si je zaželel počitka in odhoda proti domu. Po kosilu smo zaključili druženje ob igranju biljarda. Veseli in polni lepih doživetij smo zapuščali Terme Vivat v Moravskih Toplicah.

HVALA VSEM, KI SO NAM OMOGOČILI LETOŠNJE KONDICIJSKE PRIPRAVE V ZDRAVILIŠČU.

       Fotoreportaža

       Rezultati turnirja "Tri srca 2019" v Radencih

 

   Fotografije